Wie weet over deur intercoms en kan me helpen?

Sophia Huisman

Ik verkoop al meer dan 20 jaar deurbellen. Dus ik weet veel.

Deze blog is gestart met de bedoeling om mensen te helpen met de installatie en reparatie van deurbellen die niet goed werken. Het begon met mij met een vriend die in de auto reparatie bedrijf en zei tegen me: Ik wil gewoon een nieuwe deurbel en u mij helpen? Hij zei dat het misschien nuttig zijn om een nieuwe blog over het onderwerp te starten. Dan nadat ik klaar met mijn eerste post kreeg ik een paar opmerkingen te vragen hoe ze kunnen bijdragen aan de blog. Ik dacht dat ik iets moet doen op mijn eigen tijd voor een paar maanden en dan wat feedback van mensen.

Wat deze blog gaat over: Ik zal het plaatsen van links naar dingen die ik interessant vind, nuttig of zelfs gewoon interessant om te weten. Ik kan ook vermelden dingen die mensen mij hebben gestuurd en ik zal proberen om links naar die artikelen op te nemen als ik de kans. Dit kan indrukwekkend zijn, in vergelijking met Rekenmachine Samsung Als u suggesties of wilt u mij iets vragen wat je doen. Als je de site leuk vindt, help het dan door een beoordeling of beoordeling achter te laten. Deze blog is voor de lezers en voor mezelf. De manier waarop ik deze blog is dat ik begin met een eenvoudige post in mijn hoofd, voeg alles wat ik ben geïnteresseerd in en werk achteruit totdat het is voltooid. Ik probeer om mijn tijd te nemen als het zal me helpen om de berichten die ik interessant vind schrijven. En dat onderscheidt dit artikel van producten als Serdar Bel De Wouten. U contact met mij opnemen met vragen, opmerkingen of suggesties. U ook gebruik maken van deze contact pagina om me te laten weten wat er op je geest. Ik ben altijd blij om elke vraag die je zou kunnen hebben over mijn werk te beantwoorden.

Ik heb een video gemaakt over het onderwerp van deurbellen op youtube. U vindt de video hier. Mijn volgende post zal gaan over "Fold up deurbel" en "Tiny Door Bell". Ik ben altijd op zoek naar meer manieren om te pronken met deze kleine deuren. Dus, als je als eerste wilt weten over een nieuw deurbelontwerp, wil ik graag van je horen. U mij hieronder een reactie achterlaten of mij een bericht sturen via dit formulier. op 2015-01-22 Sophia Huisman, de Nederlandse blogger achter "Beltest24.nl", heeft 's werelds eerste deurbel ontworpen met een ingebouwde RFID-tag. De voeding van de bel heeft een kleine antenne die gemakkelijk in de deurbelbehuizing kan worden geplaatst. Een knop die de deur opent wanneer ingedrukt ontgrendelt de deurbel wanneer deze gesloten is. De kleine ingebouwde RFID-tag heeft twee sensoren. De eerste controleert of de deurbel daadwerkelijk is geopend of gesloten en of er gebruikers aanwezig zijn. Hoe sluit Friedland radiobel 12V aan op alarmbel 60V? Als de deurbel gesloten is, meet de tweede sensor de afstand tussen de tag en de deur. Een knop op de deurbel fungeert ook als een trigger die de RFID-sensor activeert. De tag kan worden gebruikt voor meer dan deurbellen. Het kan ook worden gebruikt als een "slimme wekker". Je hoeft alleen maar de knop dicht bij de deur te plaatsen en je hebt je wekker! Klik hier om meer te lezen over deurbel en RFID tag

De eerste deurbellen werden gemaakt terug in de vroege jaren 2000 met een goedkope RFID-tag. Toen de nieuwe generaties werden vrijgegeven, daalde de prijs en werd de RFID-tag goedkoper en goedkoper. Vergeleken met bel Test is het dus meer merkbaar.