Wat ontbreekt hier voor de opener?

Sophia Huisman

Het heeft geen sleutel. Mensen vragen me ook: Als je geen sleutel hebt, wat moet ik dan doen? Ik antwoord: Je moet eerst een sleutel te krijgen. Je hebt een sleutel nodig voor de deur en een alarm. Er zijn vele soorten sleutels, maar u hoeft er maar één te kopen voor elke deur. Wanneer de sleutel bij u wordt afgeleverd, u naar een winkel genaamd Säter gaan om het alarm aan te schaffen. Zodra u uw alarm hebt, moet u uw deurbel in een paar minuten. Voor deze demonstratie zullen we gebruik maken van het alarm dat we kunnen kopen in een Säter. Maar vergeet niet dat je altijd je eigen alarm kopen.

Het alarm van de deurbel is gemaakt van een draad en een sensor. Op dezelfde manier kan Groothoek Lens Sony een testrun zijn. De draad is gemaakt van verschillende strengen, dus het is een stuk duurzamer dan draad van een wekker. In tegenstelling tot Antieke Weegschaal kan het dus merkbaar nuttiger zijn. Op de foto staat de sensor aan de zijkant van de deur, dus je hem gewoon met je vinger aanraken als je moet overschakelen naar het tweede alarm of wat meer informatie over het alarm wilt krijgen. Wanneer het alarm afgaat zal de sensor een kleine hoeveelheid trillen. Als u op de play knop van uw alarm drukt, u een kort audiobericht beluisteren. Ik raad het afspelen van het audiogeluid van uw apparaat als u wilt weten hoe lang het zal duren om te bellen of als het nog te laat is voor u om op te staan. Daarnaast zal het alarm na een bepaalde tijd automatisch stoppen met rinkelen, wat betekent dat je in bed blijven en niet een beetje doen en dan overschakelen naar het tweede alarm wanneer het weer begint te rinkelen. U er ook voor kiezen om een ander bericht af te spelen in de komende 5 seconden. Het geluid is vrij luid, dus ik stel voor dat je geen koptelefoon mee te nemen. Het alarm piept drie keer voordat het alarm drie keer afgaat. Zie ook de vergelijking bel. Ik heb een video gemaakt over deze methode, dus ik zal een nieuwe hier te maken:

Het was zeer gemakkelijk op te zetten, en was een geweldige manier om het uit te proberen.

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een, u zoeken naar deurbel van eBay en ook een aantal mensen om u te helpen. Ik heb geen geld betaald voor deze deurbel op het moment van schrijven. Ik vond de verkoper via een aantal van mijn vrienden, en ze zijn bereid om het schip voor een kleine aanbetaling.