Terwijl ik test

Sophia Huisman

Het meest interessante ding over deurbellen is niet zozeer wat je hebt als wie je het voor. Wat is het verhaal van een deurbel dat je vast zit op de vloer nadat het is achtergelaten op de deur voor meerdere dagen? Waarom hou je van het geluid van de deurbel, maar haat de manier waarop het klinkt voor u als het gaat, dus je niet krijgen om te stoppen met rinkelen? Er zijn talloze andere deurbellen die ons werk zo veel gemakkelijker maken. Hoe meer we naar deze producten kijken, hoe meer we ons realiseren dat er veel meer aan de hand is dan alleen hun geluid! We hebben zoveel geleerd over het belang van geluidskwaliteit van onze favoriete merken dat we besloten dat het hoog tijd was om een deel van de informatie die we met u hebben opgedaan te delen. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een deurbel die u kent en liefde en wilt u meer weten over het proces, kijk dan op onze deurbel kopen gids.

We bloggen al zo'n 10 jaar over deurbellen. We hebben veel onderwerpen behandeld, maar we kunnen eerlijk zeggen dat het meest recente onderwerp dat we behandeld gaat over de 'nieuwe generatie' deurbel. We hebben dit onderwerp behandeld voor meerdere jaren en onze lezers zijn het meest geïnformeerd over het. Als je specifieke vragen hebt over dit onderwerp, dan raden we je aan om onze blog te bekijken.

Deze blog is een gezamenlijke inspanning en we verwelkomen alle andere bloggers of gebruikers van de blog die willen bijdragen aan het. We geloven niet dat we een lijst met blogberichten moeten houden. Dus als je denkt dat je een goed verhaal te vertellen en willen worden toegevoegd aan de blog, ga je gang! We accepteren graag uw bijdragen en danken u bij voorbaat! Let op: We hebben geen officiële lijst van alle blogs op deze blog. Sommige zijn actief, maar we kunnen ze niet allemaal up-to-date houden. De blogarchieven bevatten de meeste archieven, maar we zullen af en toe een link naar blogs die zijn verhuisd.

Dus maakten we deze handige lijst, een plek om je precies te vertellen wat je verwachten als je begint te winkelen voor een nieuwe deurbel.

Deurbellen zijn duur, dus we gaan je geen deurbel verkopen voor minder dan de kosten van een nieuwe koelkast of een gebruikte auto - maar je hebt wel opties, en als je echt serieus bent over het vinden van de juiste, moet je ervoor zorgen dat het zal duren en betrouwbaar draaien voor jaren.

U zult een verscheidenheid van metingen nodig hebben om te bepalen of een nieuwe deurbel aan uw behoeften zal voldoen. U wilt misschien een eenvoudige "key lock" alarm, of een hoorbare "deurbel" alarm dat zal klinken wanneer u de deur opent of sluit. U wilt misschien ook een "sleutelslot" om uw deuren te beveiligen, zoals die op uw deurbel. Het kan nodig zijn om te weten hoeveel sensoren je nodig hebt om een geluid, een buzz, een kraak, of een kraak te detecteren. We gaan ervan uit dat je een lichtsensor op je deur hebt.