Over Sophia Huisman

Sophia Huisman

Toen ik deze blog in 2019 begon had ik maar 8 volgers. Vandaag mijn totaal heeft bereikt meer dan 50.000 hits. Als ik niet bloggen over Deurbellen, ik graag mijn tijd besteden aan tv kijken, spelletjes spelen, schrijven, boeken lezen, winkelen en socialiseren. Ik breng ook veel tijd door op Instagram en Snapchat.

Mijn doel is om mijn publiek te inspireren en te onderwijzen om van alle dingen met betrekking tot Doorbells te houden en ze te gebruiken om hun huizen veiliger en leefbaarder te maken. Ik hoop mijn ervaringen en kennis over Deurbellen te delen met zoveel mogelijk mensen als ik kan en hopelijk hen aanmoedigen om er het meeste uit te halen. Mijn blog is gevestigd in Nederland en momenteel ben ik gevestigd in Amsterdam, dus als je buiten Nederland bent voel je vrij om het hier te bekijken. Mijn blog heeft ook Facebook, Twitter en Google Plus pagina's dus voel je vrij om me daar ook te volgen.

Leven

Toen ik klaar was met school, wilde ik een carrière op dit gebied hebben en werken aan iets dat ik echt belangrijk om geef. Op het moment, ik was ook geïnteresseerd in fotografie, en ik begon met mijn eigen bedrijf, ik had een paar kleine en kleine successen, dan besloten om mijn eigen bedrijf te starten, met een meer internationaal perspectief en doel. Ik ben altijd gefascineerd geweest door deurbellen en het gebeurde zo dat ik toevallig in een klein stadje in Nederland was, dat een kleine en hechte gemeenschap van mensen had, die een open-minded benadering hadden van mensen die hen kwamen bezoeken. Mijn eigen persoonlijke ervaring was dat de deurbellen waren zeer veel een deel van de lokale cultuur, dat is waarom ik was niet verbaasd toen ik een aantal verzoeken van mensen die soortgelijke situaties in hun gemeenschappen hadden meegemaakt ontvangen. Dus begon ik onderzoek te doen en realiseerde ik me dat er niet veel informatie was over de kwestie van deurbellen. Toen besloot ik er iets aan te doen, en mijn eerste blog ging over deurbellen in de context van stedelijke duurzaamheid, en het belangrijkste onderwerp ging over de stedelijke en ecologische duurzaamheid van deurbellen, en hoe ze te veranderen, met de hulp van mensen die bereid zijn om te helpen. Ik besloot me meer te richten op de sociale aspecten en hoe je deuren helderder en minder hard maken in onze samenleving.

Mijn doel

Mijn passie is het bouwen en ontwerpen van deurbellen. Ik hou ervan dat we leven in een tijd waarin steeds meer van ons dagelijks leven verbonden zijn met het internet. Het internet heeft ons toegang gegeven tot alles wat we nodig hebben voor ons dagelijks leven. Het heeft ons ook de vrijheid gegeven om zoveel ideeën en meningen op het internet te krijgen als we willen en we kunnen ze delen met de wereld. Dit heeft ons in staat gesteld om zoveel verschillende meningen te hebben. Maar er ontbreekt nog één ding in de wereld. En dit is de mogelijkheid om deurbellen te hebben die de klus klaren. En, dit is wat ik zal bouwen!

Dus, als ik zeg "deurbellen", zou je denken dat dit een eenmalig project en niet iets dat ik zou blijven bouwen, maar er zijn nog een paar dingen die ik in gedachten heb. Er is een zeer koele en eenvoudige deurbel ontwerp dat ik kwam met dat ik al willen maken voor een zeer lange tijd.

Mijn Ebook, dat heet 'How to stop an wekker' heeft een paar pagina's waar ik alles uitleg over dit alarmsysteem.

Een eenvoudig alarmsysteem

Als u nieuw bent in de deurbel systeem is het altijd goed om een basiskennis van wat betrokken is te krijgen. Als u meer een doorgewinterde installateur of fabrikant bent, moet u deze video mogelijk bekijken om het basissysteem te krijgen:

Ik heb ook een meer gedetailleerde tutorial voor de installatie. Als u op zoek bent naar een meer diepgaande tutorial of wilt worden aan de veilige kant, u gaan door het proces en ga dan terug naar het belangrijkste artikel. Naar mijn mening is het beter om beide te hebben dan slechts een. Als je merkt dat je wat problemen hebt of niet zeker weet wat je moet doen, laat het me dan weten en ik kan helpen.

Bekijk deze video van YouTube voor meer informatie. Ik heb veel werk in deze en dit zal worden bijgewerkt met meer beelden als ik ze kan vinden.