Hoe sluit Friedland radiobel 12V aan op alarmbel 60V?

Sophia Huisman

Er zijn twee manieren: gebruik een transformator of gebruik een relais.

Voor degenen die bekend zijn met het concept van deurbellen, zullen ze weten dat er twee soorten deurbellen:

"A" type deurbel is ontworpen om direct te worden aangesloten op de transformator en kan alleen worden gebruikt in een woonwijk. "B" type deurbellen, die worden gebruikt in het bedrijfsleven en de overheid gebieden, worden gebruikt om het signaal te sturen naar een afstandsbediening voor een alarm. Wanneer u een "B" type deurbel aangesloten op een alarm, zal de alarmbel worden geactiveerd als er deurbellen zijn ingeschakeld of op hetzelfde moment. De "B" type deurbellen hebben ook geen relais nodig om hun signaal te activeren.

Het type deurbel dat u gebruikt, moet worden bepaald op basis van het type beveiligingssysteem dat u gebruikt. Bijvoorbeeld, in een woonwijk, de enige deurbel s die u gebruiken zijn de A type deurbellen. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Horoscoop Weegschaal December 2019. Als u zich in een bedrijf of overheid gebied, moet u ook de "B" type deurbellen te gebruiken. U bent echter nog steeds beperkt door het aantal mensen in het gebied waar u werkt. Als u niet zeker bent, dan u een extra set van B type deurbellen te kopen en gebruik dat als uw A type. Wanneer u dit doet, zorg ervoor dat u een zeer goede kwaliteit alarmbel te krijgen. In een huis met een garagedeur en een grote kelder, vind ik de beste alarmbel om een van de "E" type. Voor een overdekte deurbel, stel ik voor dat je een van de "D" type. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Automatische Schotelantenne Caravan. Dat wil zeggen, de deurbel die je koopt is een "D" deurbel vanwege het aantal contacten dat het kan maken. Het type "E" is een "C" type vanwege het aantal contacten en dat het een langdurige batterij heeft. In het algemeen denk ik dat de "B" type is de beste optie, maar dat betekent niet dat de "D" of "E" types zijn slecht. Dit is precies wat het onderscheidt van artikelen zoals bel.

Er zijn een aantal mensen die niet graag de manier waarop de deurbel klinkt wanneer de deurbel is ingeschakeld en de sleutel wordt ingedrukt.