Contact

Sophia Huisman

Contact opnemen

Je bent een bel liefhebber die wil weten wat er in de bel. Deze blog gaat over bell, of het nu een enkele bel of een hele huis bel. Ik geloof dat ik genoeg materiaal heb opgemaakt om je in de geest van de bel te helpen. Dus laten we beginnen! Ik heb geschreven de klokken voor een paar huizen aan deze kant van het land en de laatste blog ging over het eerste huis dat ik had gebouwd. Vandaag ga ik jullie vertellen over een ander huis dat ik aan de oostkust heb gebouwd, maar je je voorstellen dat het niet minder leuk en net zo belangrijk is, net zo leuk.

Ik ben begonnen met de bouw van dit huis in 2008. Ik hield ervan dat ik aan een groot huis werkte, dus ik had veel vrije tijd. Ik begon met het kopen van de materialen, en begon op zoek naar een aannemer.

Gebruik altijd een Google account, de beste manier om contact met mij op te nemen is via dat sociale netwerk. U mij ook een bericht sturen via e-mail ([email protected]).

Deze blog bevat geen auteursrechtelijk beschermd materiaal en is alleen voor educatieve doeleinden. U mag een link naar mijn site, maar niet kopiëren mijn tekst of afbeeldingen. Het enige wat ik vraag is dat je mij als auteur krediet. Als u dit doet, wordt u gecrediteerd op de blog en bent u vrij om de foto's te kopiëren en te gebruiken voor welk doel dan ook (niet voor winst). Bovendien, als je een artikel over deurbellen schrijft, kun je me altijd citeren. Echter, als je de foto wilt gebruiken zonder mijn toestemming, moet je om mijn toestemming vragen, wat geen gemakkelijke taak is. Wees respectvol voor mijn wensen, want ik weet dat ik het niet zal goedkeuren. Het is niet het doel van deze blog om een argument of een kritiek forum.

Openingstijden